Ook voor de diagnose van uw Mercedes Benz bent u bij ons aan het juiste adres.  Wij kunnen met een combinatie van jarenlange ervaring en onze originele Mercedes Benz diagnose apparatuur alle storingen verhelpen. De afgelopen jaren is de techniek die wordt toegepast in uw Mercedes steeds complexer geworden. Wij zorgen ervoor dat we alle benodigde software en technische documentatie bij de hand hebben. Het maakt ons dus niet uit of u met een mercedes van 5 jaar oud langskomt, of met het allernieuwste model!

diagnoseIndien het noodzakelijk is om onderdelen te vervangen  maken wij alleen gebruik van originele onderdelen. Tevens hebben wij een groot netwerk met leveranciers van gebruikte onderdelen, op deze manier kunt u in veel gevallen enorm besparen op de reparatie kosten.

 

 

Aircoservice

Om het rijden aangenaam en comfortabel te maken is uw Mercedes uitgerust met een Airconditioning systeem. In de wintermaanden zal het systeem de condensvorming tegengaan en zorgen voor goed zicht (Voorkomen van condensvorming op de ramen). In de zomermaanden zal het systeem zorgen voor aangename koele en droge lucht. Op deze manier kunt u al uw aandacht bij de weg houden.airco

Wij kunnen alle aircosystemen controleren en onderhouden. Tevens is het mogelijk om eventuele storingen en lekkages te verhelpen. Het afpersen en afvullen van het systeem zullen wij dan verzorgen.